fredag 31 maj 2013

Återigen fungerade inte internet, så gårdagens uppdatering kommer här...

Kvällen har gjort sitt intågande och jag ligger här i soffan och slötittar på televisionen. Ute har sommaren verkligen gjort sitt intågande. 27 grader när jag åkte till gymmet, och svalor som flyger omkring och sprider sommarglädje med sina underbara tillrop. 

Har, som sagt, nu landat i soffan. I kväll har jag, bland annat, tittat på något program om misskötta hundar, och kan inget annat än förfasas över hur illa folk behandlar sina djur. Jag bara tittar på vår lilla gosegroda Saga som ligger här i soffan och slöar tillsammans med mig, och försöker förstå hur man kan slå, skända och svälta så fina individer. Hundar har också känslor, förstår och känner olika sinnesstämningar. Senast idag såg jag hur glad hon kan bli, och det är så fascinerande hur väl hundar känner igen olika ljud. 

Jag och Eliaz hade varit hemma i en halvtimme innan sambon kom hem. Eliaz låg och so, men jag hade ställt upp balkongen för att få in lite friskluft. Plötsligt ser jag hur hunden börjar vanka av och an, vispa runt med svansen och utstråla lycka. Då, från ingenstans, hör jag sambons bil åka genom portalen in på gården där vi bor. Hunden har alltså, innan sambon ens kört in på gården, hört bilen och förstått att husse är på väg hem. Så häftigt!

Vas mer har hänt då... jo jag fick ett extra träningspass med underbara Lollo Stapel en vecka som denna. Dansat som tusan i kväll, och precis som igår så dröp svetten om mig när träningspasset var slut. Jag verkligen älskar att gå till gymmet och dansa. Fortsätter nog dansandet med att dansa i säng, för televisionen bjuder visst inget mer. 

Förresten, de där mortotsbiffarna jag försökte göra igår, de hamnade så vackert i soporna... det gick helt åt fanderns, men skam den som ger sig. Ska försöka få till de där biffarna någon annan dag.

Nattinatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar